Kurset baseret på fagbøger 2018-06-28T13:42:20+00:00

Kurser baseret på fagbøger – til undervisere

I sikrer fagligheden og substansen ved at booke et kursus til jeres undervisere, der er baseret på en af mine fagbøger udgivet på Dansk Psykologisk Forlag. De handler om undervisningsteknik, forandringspædagogik, undervisningsdifferentiering og lærersamarbejde. I vælger den bog og det kursus, der passer bedst til jeres aktuelle behov.

Book et kursus
Skriv og hør nærmere om jeres muligheder

Perspektiver og praksis

Både bøger og kurser fokuserer på det konkrete og implementerbare

Uddannelsesreformer, nye arbejdstidaftaler, effektiviseringer og en ændret elevkultur har udfordret mange undervisere og deres ledere. Kan man fastholde glæden ved at undervise og forandre sin egen praksis positivt i en sådan ramme af forandringer? Det giver kurser baseret på mine fagbøger svar på ved at kombinere høj faglighed med en fokus på de små skridt alle os der underviser, kan tage i hverdagen.

Kursernes indhold

Bøgerne er afsættet, fokus er på jeres hverdag.
  • 20 skridt til bedre undervisning – særlig velegnet til nye og mindre rutinerede undervisere. Baseret på denne bog.

  • Forandringspædagogik – en bog om at håndtere de store forandringer og samtidig skabe små, positive forandringer i egen undervisning.

  • Undervisningsdifferentiering – baseret på en praktisk bog med implementerbare ideer til at håndtere elevernes forskellige faglige og personlige kompetencer.

  • 20 Skridt til bedre lærersamarbejde – baseret på en bog om det konstruktive lærersamarbejde. Den er skrevet af en underviser og en leder i fællesskab, og det er muligt at få begge ud og holde kurset sammen.

Forespørg uforpligtende på dette kursus

ole-ditlev-nielsen-3

Version 2.0 af 20 Skridt

Det praktiske

Målgruppe og tidsramme
Få hjælp til de positive forandringer

Priser

Alt det med småt
  • Før kurset har vi en indgående dialog om jeres ønsker og behov, så vi sikrer os, at I får det bedst mulige udbytte.

  • Ønsker I at købe bøgerne i tilknytning til kurset, får I en rabat på 20 % af den til enhver tid gældende udsalgspris.

  • Afholdes kurset på jeres arbejdsplads (maksimalt 35 deltagere) er prisen 11.000,– ekskl. moms og transportomkostninger. Prisen inkluderer kursusmaterialer og efterfølgende adgang til den elektroniske præsentation fra kurset (pdf og online).

  • Ønsker I at holde kurset i eksklusive rammer på Arne Jacobsens Allé i Ørestad er prisen inklusive forplejning (morgenmad, frokost og frugt og kage om eftermiddagen) 1.795,- pr. deltager ekskl. moms. Denne pris forudsætter minimum 15 deltagere.

  • Flere deltagere? Særlige ønsker? To eller tre dage? Intet er umuligt – skriv til mig, og vi laver en individuel aftale, der er skræddersyet til jer.

Køb bogen her