Workshop: Digitale læremidler 2019-04-10T07:46:47+00:00

Workshop: Digitale læremidler

Dette er en hands-on workshop, hvor I bliver præsenteret for de bedste webbaserede redskaber til undervisningen. I ser, hvordan de virker, prøver dem af i praksis og går hjem med en plan for, hvordan I kan bruge dem i jeres undervisning. Det handler ikke bare om at lære nye apps at kende, men også om at forbinde dem til den daglige praksis.

Hvis I ønsker en længere forelæsning om it-didaktik, er det en bedre idé at booke et andet oplæg, men hvis I ønsker input til konkrete, digitale læremidler, som kan bruges umiddelbart i jeres egen undervisning, så er denne workshop den rigtige for jer. Den afvikles med fokus på faglighed og det, der giver mening såvel elever som undervisere snarere end på overdreven teknikbegejstring.

Digitale læremidler tager afsæt i den hverdag, der møder undervisere på ungdomsuddannelser, og programmet tilpasses altid individuelle ønsker og behov.

Book digitale læremidler
Forespørg helt uforpligtende på digitale læremidler

I får en vifte af værktøjer, der er lige til at gå til

Der er en jungle af læringsapps derude – her bliver I præsenteret for de mest anvendelige.

I denne workshop arbejder vi med en række værktøjer, der kan engagere eleverne på en måde, der ikke kræver, at man som underviser skal være et teknisk geni. I skal heller ikke installere dyrt eller kompliceret software, da vi udelukkende arbejder med webbaserede værktøjer, som er nemme at bruge for både lærere og elever.

I digitale læremidler får I et grafisk værktøj, der sparker Power Point tilbage til 1990’erne, en ny måde at lave opgaveformuleringer og vejledninger til eleverne på, interaktive quizværktøjer, hvor det er fagligheden og ikke teknisk bling-bling, der er i højsædet samt en række andre redskaber, der gør undervisningen levende.

Disse værktøjer lærer I

I går hjem med viden om og ideer til at bruge:
 • Canva – et grafisk værktøj med mange anvendelsesmuligheder.

 • Socrative – et quiz-, test og diskussionsværktøj, der er udviklet specifikt til undervisere.

 • Wordclouds – et superenkelt værktøj til at arbejde med komplicerede tekster på en visuelt indbydende måde.

 • Mentimeter – visuelt indbydende afstemninger, refleksionsspørgsmål og brainstorming i realtid.

 • Screencast-o-matic – et screenflow-værktøj, der er rigtig godt til at give feedback på elevernes skriftlige arbejde, og som også kan bruges til flipped classroom.

 • En række digitale tricks, der kan understøtte såvel klasseledelse som den gode klasserumskultur.

Vil I gerne ringes op og høre nærmere?
Digital læring

Målgruppe

Et kursus for undervisere – tilpasset den enkelte arbejdsplads
Spørg på en konkret dato

Det får I ud af det

Hvordan, hvor længe og hvor meget?
 • Vi starter med en dialog, der afklarer jeres ønsker og behov. En del af denne dialog kan være et formøde på Skype.

 • Vi sammensætter et program, der alt efter jeres ønsker varer 2-4 timer.

 • Vi afvikler workshoppen på jeres skole, et andet sted I vælger, eller I eksklusive omgivelser i KLP-Huset i København, lige ved Fields, Ørestad Station og motorvejsafkørsel.

 • Den vejledende pris er 6.500,- ekskl. moms og transportomkostninger for en workshop af to timers varighed og med op til 35 deltagere. Ønsker I længere tid, aftaler vi prisen individuelt. Det gælder også, hvis workshoppen holdes i KLP-Huset, for så afhænger prisen af den forplejning, I ønsker.

 • Prisen inkluderer altid forudgående dialog, kursusmaterialer, adgang til den elektroniske præsentation fra workshoppen og rabatter på både bøger og online-kurser.

Forespørg uforpligtende på digitale læremidler