Skriv en bog – online-kursus og coachingforløb

DKK1.400,00

Skriv en bog er et online-kursus og online-coachingforløb, der tager dig fra idé til udgivelse af din bog. Du får rådgivning, støtte og konkrete værktøjer, så du kan indfri din forfatterdrøm. Pris ekskl. moms.

Beskrivelse

Kunne du tænke dig?

 • At føle glæden ved at skrive?
 • At udvikle din idé om en bog til at blive et rigtigt manuskript?
 • At se din bog blive udgivet og komme ud til læserne?

Så er Skriv en bog et online-kursus, der er skabt til dig.

Du får et unikt indblik i, hvordan man arbejder som professionel forfatter. Gennem vejledning, videopræsentationer, øvelser og bonusmateriale får du alle de redskaber, du skal bruge for at komme i mål med dit bogprojekt.

Der er to elementer i Skriv en bog

 • Personlig coaching – du får to personlige samtaler på Skype på 45 minutter, hvor vi taler om lige præcis dit bogprojekt. Samtidig får du to inspirationsvideoer, der er produceret specielt til dig. De indeholder konkrete tips og råd til lige nøjagtig din situation og er lavet på baggrund af dine svar på spørgsmål, jeg har stillet dig.
 • Et online-kursus – med mere end 20 videolektioner, skriveøvelser og bonusmateriale som for eksempel en autentisk synopsis, der har givet kontrakt hos et etableret forlag. Kurset er skabt med udgangspunkt i mine erfaringer med at skrive otte anmelderroste bøger, skrive kontrakter med forlag og få dem etableret på markedet.

”Online kurset gav mig den perfekte ramme til skabelsen af min første bog.
Ole har hele vejen igennem været en god støtte og virkelig hjælpsom.

Jeg valgte at bruge den medfølgende session da bogen var skrevet færdig.
Ole delte åbent af sine erfaringer, da jeg bad om hjælp til alt det der har med udgivelsen at gøre.

Jeg har fået virkelig meget for pengene, og kan varmt anbefale online kurset”.

– Helle Sommer, Coach og forfatter, www.hellesommer.dk.

Kursets indhold

Kurset er bygget op i disse moduler

 • Fundament – at gøre dig klar til at skrive en bog, finde frem til hvilken bog, du vil skrive og udarbejde en synopsis, der giver dig de bedste betingelser for at få din bog skrevet og ud i verden.
 • De personlige vaner – at skrive en bog er et projekt, der forudsætter gode personlige vaner og de rigtige prioriteringer af din tid. I dette modul lærer du, hvordan du gør det til en vane at skrive kontinuerligt.
 • Skriveprocessen – lær, hvordan du sætter dit manuskript på skinner gennem en skriveproces, hvor du ikke mister overblikket, men får ord ned på papiret og har øje på målet.
 • Sprogværkstedet – de vigtigste bolte og møtrikker, der har betydning for at en god idé, også bliver til en god bog med et flydende og læseværdigt sprog.
 • Affyringsrampen – er det modul, hvor du lærer det vigtigste om at få din bog ud i verden. Selvudgivelse vs. traditionelle forlag, markedsføring, kontrakter, lancering, positionering og, hvad du i øvrigt har brug for at vide.
 • Bonusmateriale – ekstra øvelser, brugbare links, gratis boguddrag, en autentisk, kontraktgivende synopsis og meget andet.

Du kan tilgå materialet 24 timer i døgnet, 365 dage om året og på alle dine devices.

Din investering i at indfri din drøm om at blive forfatter og se din bog blive udgivet er 1.750 kroner. Det svarer ifølge Danmarks Statistik til under en sjettedel af, hvad en almindelig familie bruger på café og restaurantbesøg om året. Valget er dit.

“Samarbejdet med Ole var en stor hjælp til at gå fra ide til selve skriveprocessen og endelig udgivelse. Særlig fordi jeg ikke har en faglig baggrund som skribent, var det konstruktivt at få sparring om ideer, muligheder og faldgruber i forhold til mit bogprojekt”.

– Peter Sung KristensenForfatter til bogen “Dubai bag facaden.”

Det sker der, når du har købt

Når du har gennemført dit køb (sikker betaling med kreditkort eller med Paypal), så kommer du til en side med et link (ved siden af der, hvor der står Download). Når du trykker på linket. kommer du til en side med en personlig kode, der giver dig adgang til kurset. Det er en enkel proces, der tager dig under to minutter. Derefter har du permanent adgang til de 40 videolektioner og din workbook, Er du i tvivl om noget, skriver du med det samme til mig på odn@20skridt.dk.

30-dages garanti

Hvis du ikke er tilfreds, eller hvis du fortryder dit køb kan du få dine penge tilbage. Du skriver blot en mail, og så får du det fulde beløb refunderet, uden spørgsmål.

Spørgsmål og svar

Hvordan får jeg adgang til kurset?

Lige så snart du har udfyldt dine oplysninger, oprettet dig som bruger og betalt (betalingen er naturligvis sikker), får du adgang til mit online-læringsunivers. Der finder du alle 40 lektioner, tech-biblioteket og din workbook, så du kan gå i gang med det samme.

Hvor lang tid har jeg adgang til kurset?

Så lang tid, som du selv ønsker! Når du først har tilmeldt dig, har du ubegrænset, permanent adgang.

Hvordan fungerer coaching-samtalerne?

Du sender mig en mail om, at du er klar til en samtale. Jeg sender dig nogle forslag til tidspunkter, og vi finder et tidspunkt, der passer os begge. Inden samtaler stiller jeg dig nogle spørgsmål, så vi sikrer os at samtalen handler om DIG og DIN bog. Samtalen holder vi på Skype eller på mit kontor på Amager.

Hvad gør jeg, hvis der er bøvl med det tekniske?

Så skriver du til mig med det samme på odn@20skridt.dk. Du kan også skrive til Teachables support. Teachable er det system, som alt materialet ligger i, og medarbejderne plejer at være vildt søde til at hjælpe.

Hvad nu, hvis jeg er utilfreds?

Så kan du benytte dig af en 30-dages-garanti. Du skriver blot til mig , inden for de første 30 dage efter dit køb. Så får du alle dine penge tilbage, og jeg stiller ikke nogen spørgsmål.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skriv en bog – online-kursus og coachingforløb”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *