Vær din egen chef

DKK800,00

Et skridt-for-skridt-kursus og workbook, der lærer dig at bygge din egen virksomhed fra grunden. Pris. ekskl. moms.

Beskrivelse

Dette online-kursus er en konkret køreplan, der viser dig, hvordan du kan sige dit job op, etablere din egen forretning og få et arbejdsliv, der er mere kreativt og meningsfuldt. Kurset lover dig ikke, at du bliver berømt eller multimillionær, men hvis du følger step-by-step-instruktionerne får du et arbejdsliv, der er det rigtige for DIG.

Kurset er enkelt, konkret og lige til at gå til. Det er et det får dig til at tage action. Det er en proces, der gør en forskel for dig, og som kan ændre dit liv.

(Kurset er lavet af en mand, der i 2014 sagde sit job og siden har levet af at gøre, det han elsker).

Vær din egen chef er et online-forløb i fire faser.

1) Idé-fasen

Sådan bliver du en idé-maskine, finder de forretningsideer, der passer til DIG og det arbejdsliv, du gerne vil leve.

(Du får også hele fundamentet under dit nye liv, og du finder dit stærke hvorfor,, der vil motivere dig undervejs.

2) Test-fasen

Enkle skridt, hvor du lærer at teste, om det frie liv er noget for dig og teste, om din forretningsidé er holdbar, INDEN du bruger en masse tid på at lave dit produkt eller din service.

(Det er jo ret smart at sikre dig, at du kan tjene penge og betale huslejen, ikke?).

3) Skaber-fasen

Det er her du skridt for skridt skaber dit produkt eller din service, lærer at oprette din virksomhed, etablerer din hjemmeside og finder din primære salgsplatform.

(Men det der med at lave dit produkt eller service, det skal du selv gøre :-)…)

4) I gang-fasen

En enkel proces for at rulle din forretning ud i verden, lancere og markedsføre uden at være spammy, men hvor du bygger stærke relationer, som dit nye, selvstændige liv kan hvile på.

(Og du får praktiske input til, hvordan du kan automatisere din markedsføring, holde den kreative ild ved lige og stadigvæk lige huske bogføringen…).

Og så er der en bonus…

Tech-biblioteket

Du får adgang til et tech-bibliotek med demonstrationer af de bedste apps og software, der holder dig kørende i dit nye, frie arbejdsliv.

Til dig, der gerne vil være selvstændig og have mere frihed, men ikke millionær

Vær din egen chef er ikke et almindeligt business-kursus, og det handler ikke om, at du skal starte en millionvirksomhed med en masse ansatte og planer om at få global succes.

Kurset henvender sig derimod til dig, der ikke orker flere MUS-samtaler, kaffemøder og Power Point-præsentationer. Det er til dig, der er træt af 8-16 og livet i hamsterhjulet. Det er til dig, der har en kreativ ild inden i dig. Dig, der har en idé, som du vil give til verden, fordi du tror, du kan hjælpe andre med din idé.

Og først og fremmest er det til dig, der gerne vil leve et meningsfuldt liv. Som gerne vil beskæftige dig med noget, som du brænder for. Som gerne vil have et fleksibelt liv, hvor du bestemmer over din egen tid.

Gennem 40 videolektioner og en lækkert designet workbook på 50 sider, får du de redskaber, du har brug for, hvis du vil være din egen chef.

Vær din egen chef giver dig ikke bare redskaberne til at leve sådan et liv – du får en konkret vejviser for, hvordan du når derhen.

Din investering i et frit liv er 750 kroner. Det svarer til en tyvendedel af, hvad en almindelig dansk husstand ifølge Danmarks Statistik bruger på restaurant- og cafébesøg om året…

ADVARSEL: TAG IKKE DETTE KURSUS, HVIS DU ØNSKER ET FRIT LIV MED TID TIL DET, DER ER VIGTIGT FOR DIG!

Livseksperimenter bog

“…en farverig og positiv guide udi at forfølge kreative drømme.” (DBC Medier, marts 2020)

– Lektørudtalelse, DBC MedierOm karrierebogen “Livseksperimenter – en ukonventionel guide til et frit og kreativt liv,” som dette kursus er delvis baseret på.

Det sker der, når du har købt

Når du har gennemført dit køb (sikker betaling med kreditkort eller med Paypal), så kommer du til en side med et link (ved siden af der, hvor der står Download). Når du trykker på linket. kommer du til en side med en personlig kode, der giver dig adgang til kurset. Det er en enkel proces, der tager dig under to minutter. Derefter har du permanent adgang til de 40 videolektioner og din workbook, Er du i tvivl om noget, skriver du med det samme til mig på odn@20skridt.dk.

30-dages garanti

Hvis du ikke er tilfreds, eller hvis du fortryder dit køb kan du få dine penge tilbage. Du skriver blot en mail, og så får du det fulde beløb refunderet, uden spørgsmål.

Spørgsmål og svar

Hvordan får jeg adgang til kurset?

Lige så snart du har udfyldt dine oplysninger, oprettet dig som bruger og betalt (betalingen er naturligvis sikker), får du adgang til mit online-læringsunivers. Der finder du alle 40 lektioner, tech-biblioteket og din workbook, så du kan gå i gang med det samme.

Hvor lang tid har jeg adgang til kurset?

Så lang tid, som du selv ønsker! Når du først har tilmeldt dig, har du ubegrænset, permanent adgang.

Hvad gør jeg, hvis der er bøvl med det tekniske?

Så skriver du til mig med det samme på odn@20skridt.dk. Du kan også skrive til Teachables support. Teachable er det system, som alt materialet ligger i, og medarbejderne plejer at være vildt søde til at hjælpe.

Hvad nu, hvis jeg er utilfreds?

Så kan du benytte dig af en 30-dages-garanti. Du skriver blot til mig , inden for de første 30 dage efter dit køb. Så får du alle dine penge tilbage, og jeg stiller ikke nogen spørgsmål.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vær din egen chef”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *