Loading...
Bøger 2018-03-09T13:07:32+00:00

ole-ditlev-nielsen-forfatter-20-skridt

Fem bøger med inspiration til din hverdag

Jeg har skrevet om undervisning, samarbejde, forandringer og stress.

Jeg har skrevet en række bøger om blandt andet undervisning, forandringer og stress. Fælles for bøgerne er, at de på et seriøst fagligt grundlag er lettilgængelige og fokuserer på de enkle, men effektive skridt, vi alle kan tage for at skabe positive forandringer i vores hverdag. Bøgerne er praksisnære, og indhold går hånd i hånd med et indbydende layout, der giver lyst til ikke bare læsning, men også til, at man som læser går ud og handler. At man gør de små ting, der i det lange løb gør den store forskel. Det gælder uanset, om bøgerne handler om undervisning, samarbejde eller stress.

 

Du kan tilmelde dig 20 Skridts nyhedsbrev og få den populære e-bog Slow living – lev langsomt og få tid til det, der betyder noget for dig leveret kvit og frit i din indbakke.

“En perle af en håndsrækning til undervisere.” (Læsepædagogen, december 2013.)

Se mere

“Sprængfyldt med råd som er lette at følge og indarbejde i hverdagen.” (Ude og Hjemme, juli 2014.)

Se mere

“Jeg fik under læsningen oplevelsen af at være forstået og anerkendt i min profession som lærer, få ny teoretisk viden og samtidig blive udfordret i forhold til mine lidt indgroede tankemønstre.” (Christina Krolmer, anmeldelse i “Folkeskolen,” februar 2016.)

 

 

 

Se mere

Det siger anmeldere og læsere

Hør fra dem, der har læst bøgerne og brugt dem i dagligdagen.

“Det var en rigtig god dag. Inspirerende og sympatisk underviser. Gode pointer og input lige til at bruge i hverdagen, step by step.”
Helle, Gladsaxe Hovedbibliotek • Deltager på kursus i undervisningsteknik
“Ole var levende, og nåede medarbejdergruppen gennem sit fremragende sprog, anekdoter og egne historier.”
Pia Gabel, skoleleder, Dalmose Skole • Tilhører ved foredrag om stress
“Ole Ditlev Nielsen har skrevet en konkret og vidunderlig bog, som er lige til at gå til.”
Sascha Jensen, Balance nr. 2, juni 2014 • Anmeldelse af ”Om at leve – 20 skridt til mere overskud og mindre stress”
“Bogen er så absolut anbefalelsesværdig. Såvel nye som garvede undervisere kan have stor glæde af denne perle af en håndsrækning til undervisere.”
Sanne Kierstein Madsen, Læsepædagogen, nr. 6, 2013 • Anmeldelse af ”Om at undervise – 20 skridt til mere overskud og mindre stress”
“Jeg fandt Ole Ditlev Nielsens kursus meget interessant og givende. Hvor andre kurser ofte har været meget teoretisk funderet, havde Ole Ditlev Nielsens kursus også en meget anvendelsesorienteret dimension. Jeg fik på kurset flere mange ideer til arbejdsformer, som jeg i dag bruger i min daglige undervisning.”
Kristian Westerdahl, adjunkt, Gefion Gymnasium • Deltager på kurset ”Forandringspædagogik”
”En oplagt udgivelse at have stående på hylden både på lærerseminarierne samt på skolebibliotekerne, hvor ikke kun nyuddannede lærere, men lærere i al almindelighed kan have gavn af bogen.”
Henrik Munch Petersen, lektørudtalelse 15/01 DBC Medier • Om ”Forandringspædagogik”
“Kurset er et perfekt afsæt for udvikling af virksomhedens egne, interne kurser, når medarbejderne har den faglige kompetence, men mangler grundlæggende viden om undervisningsmetodik.”
Dorthe Pelle Nielsen, chefkonsulent,Boligforeningen 3B • Deltager på kursus i undervisningsteknik for medarbejder/undervisere uden pædagogisk baggrund.
“… velskrevet og godt struktureret … en dejlig oplevelse … meget troværdig.”
Christina Krolmer, Folkeskolen, februar 2016 • Anmeldelse af ”Undervisningsdifferentiering – 20 skridt til at møde dine elever”
“Dejlig konkret og uden floskler. Lige til at gå til og få energi af i den daglige undervisning. Så skønt! Tak!
Line Holst Schelde, HF-centret Efterslægten • Tilhører ved foredrag
“Ole Ditlev Nielsen og Martin Lasse Hansen Sieben har med 20 skridt til bedre lærersamarbejde skrevet den bog mange lærere har ventet på … 20 skridt til bedre lærersamarbejde er en bog til den gode lærer eller lærerstuderende – og kan også anbefales til den gode leder.”
Daniel Blum, uddannelsesdirektør, Next – Uddannelse København • Anmeldelse af ”20 skridt til bedre lærersamarbejde”
“Informativt og praksisnært kursus med mange gode indspark. God energi og overbevisende kursusleder.”
Ulla Lodberg, Handelsskolen København Nord, Hillerød • Deltager på kursus om undervisningsdifferentiering

Det seneste fra bloggen

Tips, tricks og tekster om at få tid til det vigtige

Det er fint at fejle

maj 17th, 2018|

Vi lever i en kultur, der hylder vinderne. Vi søger efter den perfekte, optimale præstation. Det er den præstation, chefen anerkender. Den, der kommer på forsiden af aviserne