10 inspirerende citater om nytåret

Lyt til årets sidste artikel.

Til årets sidste artikel har jeg samlet 10 inspirerende citater, der kredser om overgangen til et nyt år, at starte på en frisk og at finde motivation til små, men vigtige skridt i det år, der kommer. De stammer fra nogle af verdenshistoriens største digtere som T.S Eliot og Alfred Lord Tennyson over en af mine helte, forfatteren Henry David Thoreau, til sangeren Frank Sinatra.

Her ved udgangen af 2020, der for mange (også mig) har været et mørkt år, kom jeg i helt godt humør af at samle disse citater. De minder mig om, at der er nye fortællinger at skrive, andre stier at vandre ad og skyer, som en dag driver bort. De tjener mig som en påmindelse om, at der er en blå himmel deroppe, og i 2021 begynder den at skinne.

Jeg håber, de 10 inspirerende citater også vil gøre dig optimistisk her på tærsklen til det nye år. Du får dem som billeder herunder. Læser du artiklen på din mail, skal du muligvis indlæse eksterne billede for at kunne se dem.

10 inspirerende citater om nytåret

1. Edith Lovejoy Pierce

2. Alfred Lord Tennyson

3. T.S. Eliot

4. D.S Mixell

5. Carl Bard

6. Eleanor Roosevelt

7. Neil Gaiman

8. Vern Mclellan

9. Henry David Thoreau

10. Frank Sinatra

Tak

Dette er Søndagslistens sidste artikel i 2020, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at sende dig en kæmpestor TAK for, at du læser med. Dermed er du med til at gøre verden til et lidt langsommere sted og slå et slag for fordybelsen. Det er efter min ydmyge mening både vigtigt og værdifuldt.

Også tak til de mange læsere der har sendt mig personlige hilsener her i december. Det varmer, og selvom jeg er lidt langsom, skal jeg nok få svaret alle. Søndagslisten har nu 2.382 læsere, og jeg skriver selvfølgelig videre i 2021, så du kan glæde dig til 52 nye artikler, som du både får leveret som tekst og som lyd.

Tak for det hele og rigtig godt nytår til dig og dine.

Ole Ditlev Nielsen

Spar 20 % på Vær din egen chef

Drømmer du om et frit og fleksibelt arbejdsliv, hvor du selv træffer de vigtige beslutninger, så er Vær din egen chef lige noget for dig. Det er et forløb, der skridt for skridt lærer dig at gå fra drøm over konkret idé til at starte din egen virksomhed og kunne leve af den. Du får 40 videolektioner og en lækkert designet workbook på 50 sider, der giver dig alle de konkrete værktøjer, du har brug for. Jeg ved, de virker, for det er de værktøjer, jeg selv har brugt i de mere end seks år, hvor jeg har været min egen chef.

Forløbet koster 1.000,- kroner, men du kan spare 20 % på denne måde:

 1. Tryk på dette link: https://20-skridt.teachable.com/p/vaer-din-egen-chef
 2. Tryk på ”Kom i gang for 1.000,-”
 3. Tryk på ”Brug kupon.”
 4. Skriv koden FRI20 og tryk på ”Brug”
 5. Udfyld dine oplysninger.

Så er du i gang og klar til at sætte en ny retning for dig selv og dit arbejdsliv i det nye år. Der er en 30-dages garanti, hvor du kan få dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds. Tilbuddet gælder frem til nytårsaften. Er du klar til at blive din egen chef i 2021? Så finder du tilbuddet her.


Læs de seneste artikler

 • Mikrovaner

17 realistiske mikrovaner, der gør dine dage bedre

januar 22nd, 2021|0 Comments

Lyt til denne uges artikel- Skal vi ikke bare sige det, som det er? Det er trættende. Og det er hårdt. Jeg er træt af corona. Træt af nedlukning. Træt af isolation. Træt af coronakilo.

 • Frygt

De to typer frygt, der gør forskellen

januar 14th, 2021|0 Comments

Lyt til denne uges artikel I dag vil jeg give dig to perspektiver, du kan bruge, når du står over for en livsforandring eller en stor beslutning. Det er samtidig den sværeste af de mere

 • Bekymringer

10 vigtige pointer fra klassikeren ”Lev livet uden bekymringer”

januar 7th, 2021|0 Comments

Lyt til dagens artikel. Noget af det gode ved en jule- og nytårsferie er, at den giver en tid til at læse en bog eller to. Ikke mindst når næsten alt er aflyst eller lukket

 • Slow living ordbog

Slow living ordbog A-Å

december 29th, 2020|0 Comments

Lyt til Slow living ordbog Så skriver vi 2021, og skal vi ikke bare blive enige om, at det bliver et bedre år end 2020? Spørgsmålet er så, hvordan det bliver et bedre år? Forhåbentlig

 • Inspirerende citater

10 inspirerende citater om nytåret

december 23rd, 2020|0 Comments

Lyt til årets sidste artikel. Til årets sidste artikel har jeg samlet 10 inspirerende citater, der kredser om overgangen til et nyt år, at starte på en frisk og at finde motivation til små, men

 • Bedste år nogensinde

Dit bedste år nogensinde (det er ikke 2020)

december 17th, 2020|0 Comments

Lyt til denne uges artikel. Nu varer det ikke så længe. Om kort tid siger vi farvel til 2020. Jeg ved ikke, hvordan du har det, men det er en afsked, jeg er helt okay


Foto: Emilie Haut

2021-01-01T10:46:27+00:00

About the Author:

Jeg hedder Ole, og jeg skriver bøger og holder foredrag om undervisning og om at leve langsomt. Indtil videre er det blevet til seks anmelderroste bøger, og der er flere på vej. Jeg tror på, at de små skridt kan gøre en forskel for os, hvis vi tør tage dem med vedholdenhed og konsistens. Privat er jeg gift med Kirstine, far til Cecilie og Mikkel, bor i Ørestad og tilbringer sammen med familien mindst en måned om året i Sydøstasien.

Leave A Comment