Det, de andre gør

Opdateringerne på LinkedIn hvor folk triumferende meddeler, at de har fået drømmejobbet.

De der posts på Facebook, hvor der er nogen, der fortæller om, hvor perfekte, smukke og succesrige deres børn er blevet.

Billederne på Instagram fra de drømmeferier, som andre mennesker rejser på. Ferierne med den blå himmel, det krystalklare vand, palmerne og de luksuriøse hoteller.

Pinterest-billederne af folks perfekte hjem, der er på den der afslappede måde, der lige præcis ikke er afslappet.

Hovedpersonerne i Netflix-serier, der altid mødes af kriser og uoverstigelige forhindringer, men som på en eller anden måde overvinder det hele.

De mennesker i reklamerne, der har så hvide tænder, at man bliver blændet.

Portrætartiklerne i bladene med dem, der har succes hele tiden, lige meget hvad de gør, eller hvad de rører ved.

Alt det, de andre gør,

Det er okay at slukke for det.


Gør som mere end 4.000 læsere og tilmeld dig Søndagslisten

* indicates required

Tak fordi du læser med. Du kan få flere ideer og perspektiver i mit populære nyhedsbrev Søndagslisten. Hver søndag morgen sender jeg dig en artikel om det enkle, det langsomme og det meningsfulde liv. Der er mere end 4.000 tilmeldte, der læser med hver uge. Du kan være med ved at tilmelde dig i boksen herover.

2022-05-31T13:38:54+00:00

About the Author:

Jeg hedder Ole, og jeg skriver bøger og holder foredrag om undervisning og om at leve langsomt. Indtil videre er det blevet til seks anmelderroste bøger, og der er flere på vej. Jeg tror på, at de små skridt kan gøre en forskel for os, hvis vi tør tage dem med vedholdenhed og konsistens. Privat er jeg gift med Kirstine, far til Cecilie og Mikkel, bor i Ørestad og tilbringer sammen med familien mindst en måned om året i Sydøstasien.

Leave A Comment