Det, de andre gør

Opdateringerne på LinkedIn hvor folk triumferende meddeler, at de har fået drømmejobbet.

De der posts på Facebook, hvor der er nogen, der fortæller om, hvor perfekte, smukke og succesrige deres børn er blevet.

Billederne på Instagram fra de drømmeferier, som andre mennesker rejser på. Ferierne med den blå himmel, det krystalklare vand, palmerne og de luksuriøse hoteller.

Pinterest-billederne af folks perfekte hjem, der er på den der afslappede måde, der lige præcis ikke er afslappet.

Hovedpersonerne i Netflix-serier, der altid mødes af kriser og uoverstigelige forhindringer, men som på en eller anden måde overvinder det hele.

De mennesker i reklamerne, der har så hvide tænder, at man bliver blændet.

Portrætartiklerne i bladene med dem, der har succes hele tiden, lige meget hvad de gør, eller hvad de rører ved.

Alt det, de andre gør,

Det er okay at slukke for det.

 

Vil du have flere ideer til, hvad du kan slukke for?

Så har jeg lavet online-kurser, holder foredrag og skrevet nogle bøger om lige præcis det. Om det, vi kan vælge fra, så vi får mere tid til det, der betyder noget for os. Du kan trykke på knappen herunder og se mere om en af bøgerne. Og tak til Seth Godin for at give inspiration til ovenstående tekst.

[fusion_button link=”https://www.saxo.com/dk/slow-living-saenk-tempoet-og-lev-et-liv-med-mening_ole-ditlev-nielsen_paperback_9788740967005″ text_transform=”” title=”” target=”_self” link_attributes=”” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]SE MERE OM SLOW LIVING-BOGEN[/fusion_button]

2018-10-09T09:35:21+00:00

About the Author:

Jeg hedder Ole, og jeg skriver bøger og holder foredrag om undervisning og om at leve langsomt. Indtil videre er det blevet til seks anmelderroste bøger, og der er flere på vej. Jeg tror på, at de små skridt kan gøre en forskel for os, hvis vi tør tage dem med vedholdenhed og konsistens. Privat er jeg gift med Kirstine, far til Cecilie og Mikkel, bor i Ørestad og tilbringer sammen med familien mindst en måned om året i Sydøstasien.

Leave A Comment