Har du chokolade nok eller ilt nok?

Den ret så fremragende amerikanske forfatter Seth Godin har et fint billede i en af sine mange tekster:

Løber du tør for chokolade, er det ærgerligt. Løber du tør for ilt, så er du dødsdømt.

Jeg tror, at det er rigtigt. Nogle gange kommer vi til at fokusere så meget på chokoladen, at vi glemmer det store billede. Vi glemmer, hvad det er, der får os til at leve.

Vi forveksler det, som vi har brug for i øjeblikket med det, der giver det egentlige fundament under tilværelsen. Måske bliver vi frustrerede, der om aftenen, hvor vi sidder i sofaen med et afsnit af favoritserien på Netflix, og vi opdager, at der ikke er mere chokolade i køkkenskabet. Men hvad nu, hvis al ilten blev suget ud af din stue?

Du kan overleve en aften uden chokolade. Du kan ikke overleve uden ilt.

Vi forveksler vores hastige trang til nydelse her og nu, med det vi har behov for, hvis vi vil skabe et bæredygtigt liv. Det bæredygtige liv er det liv, hvor vi har tid til det, der er vigtigt for os, og vi oplever mening i tilværelsen.

Hvis du i løbet af din dag, ved et projekt på jobbet eller i dit liv derhjemme fokuserer på chokoladen, glemmer du måske at få den ilt, du har behov for.

Hvad er din ilt? Hvordan vil du sikre dig, at du har nok af den?

 

75 % rabat på Det lille stresskursus – kun til midnat søndag den 10. februar

Søndagslisten har i denne uge rundet 900 abonnenter. Det skal fejres!

Man kan ikke give 900 % i rabat men for at glæde sig over det, kan man give 75 % rabat på Det lille stresskursus.

Det lille stresskursus er et personligt online-kursus baseret på den anmelderroste bog ”Om at leve – 20 skridt til mere overskud og mindre stress”. Du får mere end 20 videofiler/lektioner, der er delt ind i 5 overskuelige moduler. Endvidere får du to e-bøger, boguddrag, konkrete øvelser og andet bonusmateriale, der kan hjælpe dig til et liv med mindre stress og mere tid til det, der betyder noget for dig.

Normalprisen er 998,75 kroner, men i denne uge kan du købe kurset for 249,75 kroner.

Sådan gør du:

1) Tryk på linket her: Det lille stresskursus

2) Tryk på ”Tilmeld kursus”.

3) Tryk på ”Brug kupon”.

4) Skriv koden 75PROCENT. Så fratrækkes der automatisk 75 %.

5) Udfyld dine oplysninger.

Tilbuddet gælder frem til midnat søndag den 10. februar. Derefter er kuponkoden ikke længere gyldig.

[fusion_button link=”https://20-skridt.teachable.com/p/det-lille-stresskursus” text_transform=”” title=”” target=”_self” link_attributes=”” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]75 % RABAT PÅ DET LILLE STRESSKURSUS[/fusion_button]

 

[fusion_youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=v3uJ-7OpFhE” alignment=”” width=”” height=”” autoplay=”false” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=””][/fusion_youtube]

2019-02-04T17:37:35+00:00

About the Author:

Jeg hedder Ole, og jeg skriver bøger og holder foredrag om undervisning og om at leve langsomt. Indtil videre er det blevet til seks anmelderroste bøger, og der er flere på vej. Jeg tror på, at de små skridt kan gøre en forskel for os, hvis vi tør tage dem med vedholdenhed og konsistens. Privat er jeg gift med Kirstine, far til Cecilie og Mikkel, bor i Ørestad og tilbringer sammen med familien mindst en måned om året i Sydøstasien.

Leave A Comment