Kontakt 2021-11-11T17:40:42+00:00

Kontakt

Vil du booke et foredrag eller kursus? Høre nærmere om et online-kursus? Stille et spørgsmål til en af mine bøger? Eller bare snakke i det hele taget?

Du er altid velkommen til at kontakte mig ved at sende en mail til odn@20skridt.dk eller ved at bruge formularen til højre. Jeg bestræber mig på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt. Det plejer at betyde inden for 24 timer.

  GDPR og privatlivspolitik

  20 Skridt overholder gældende lov (GDPR) og passer på dine oplysninger. Har du tilmeldt sig Søndagslisten accepterer du, at dit navn og din mailadresse opbevares. Den vil aldrig blive delt med andre. Du kan til enhver tid afmelde dig Søndagslisten ved at klikke på afmeld-linket, der er i bunden af hver mail. Du kommer ikke til at modtage reklamemateriale eller andet indhold fra tredjeparter.

  “Det var en rigtig god dag. Inspirerende og sympatisk underviser. Gode pointer og input lige til at bruge i hverdagen, step by step.”
  Helle, Gladsaxe Hovedbibliotek • Deltager på kursus i undervisningsteknik
  “Ole var levende, og nåede medarbejdergruppen gennem sit fremragende sprog, anekdoter og egne historier.”
  Pia Gabel, skoleleder, Dalmose Skole • Tilhører ved foredrag om stress
  “Ole Ditlev Nielsen har skrevet en konkret og vidunderlig bog, som er lige til at gå til.”
  Sascha Jensen, Balance nr. 2, juni 2014 • Anmeldelse af ”Om at leve – 20 skridt til mere overskud og mindre stress”
  “Bogen er så absolut anbefalelsesværdig. Såvel nye som garvede undervisere kan have stor glæde af denne perle af en håndsrækning til undervisere.”
  Sanne Kierstein Madsen, Læsepædagogen, nr. 6, 2013 • Anmeldelse af ”Om at undervise – 20 skridt til mere overskud og mindre stress”
  “Jeg fandt Ole Ditlev Nielsens kursus meget interessant og givende. Hvor andre kurser ofte har været meget teoretisk funderet, havde Ole Ditlev Nielsens kursus også en meget anvendelsesorienteret dimension. Jeg fik på kurset flere mange ideer til arbejdsformer, som jeg i dag bruger i min daglige undervisning.”
  Kristian Westerdahl, adjunkt, Gefion Gymnasium • Deltager på kurset ”Forandringspædagogik”
  ”En oplagt udgivelse at have stående på hylden både på lærerseminarierne samt på skolebibliotekerne, hvor ikke kun nyuddannede lærere, men lærere i al almindelighed kan have gavn af bogen.”
  Henrik Munch Petersen, lektørudtalelse 15/01 DBC Medier • Om ”Forandringspædagogik”
  “Kurset er et perfekt afsæt for udvikling af virksomhedens egne, interne kurser, når medarbejderne har den faglige kompetence, men mangler grundlæggende viden om undervisningsmetodik.”
  Dorthe Pelle Nielsen, chefkonsulent,Boligforeningen 3B • Deltager på kursus i undervisningsteknik for medarbejder/undervisere uden pædagogisk baggrund.
  “… velskrevet og godt struktureret … en dejlig oplevelse … meget troværdig.”
  Christina Krolmer, Folkeskolen, februar 2016 • Anmeldelse af ”Undervisningsdifferentiering – 20 skridt til at møde dine elever”
  “Dejlig konkret og uden floskler. Lige til at gå til og få energi af i den daglige undervisning. Så skønt! Tak!
  Line Holst Schelde, HF-centret Efterslægten • Tilhører ved foredrag
  “Ole Ditlev Nielsen og Martin Lasse Hansen Sieben har med 20 skridt til bedre lærersamarbejde skrevet den bog mange lærere har ventet på … 20 skridt til bedre lærersamarbejde er en bog til den gode lærer eller lærerstuderende – og kan også anbefales til den gode leder.”
  Daniel Blum, uddannelsesdirektør, Next – Uddannelse København • Anmeldelse af ”20 skridt til bedre lærersamarbejde”
  “Informativt og praksisnært kursus med mange gode indspark. God energi og overbevisende kursusleder.”
  Ulla Lodberg, Handelsskolen København Nord, Hillerød • Deltager på kursus om undervisningsdifferentiering