Podcast: Kreativ rytme

Noget af det vigtigste, når du skal gennemføre et større skriveprojekt – eller hvilket som helst stykke kreativt arbejde – er at finde en god rytme. Kunsten er ikke at være inspireret den enkelte dag, men at finde ind i stabil gænge, hvor arbejdet kontinuerligt skrider fremad. At du med andre ord finder en god kreativ rytme.

I dag får du en podcastversion af ugens skrivetips. Du får en lydfil med en række tips og ideer til din kreative rytme. Du finder den ved at trykke på pilen her.

Lyt til kreativ rytme

Find din kreative rytme og skriv din livshistorie

Lydfilen tager cirka 15 minutter, og den er en del af forløbet Skriv din livshistorie. Det koster 245 kroner, og du kan se meget mere om det lige her.


Læs de seneste artikler

2021-12-08T20:13:27+00:00

About the Author:

Jeg hedder Ole, og jeg skriver bøger og holder foredrag om undervisning og om at leve langsomt. Indtil videre er det blevet til otte anmelderroste bøger, og der er flere på vej. Jeg tror på, at de små skridt kan gøre en forskel for os, hvis vi tør tage dem med vedholdenhed og konsistens. Privat er jeg gift med Kirstine, far til Cecilie og Mikkel, bor i Ørestad og tilbringer sammen med familien mindst en måned om året langt fra Danmark.

Leave A Comment