Lydbog: 100 ideer til simple living

DKK40,00

Er du overvældet? Er hverdagen så kompliceret, at du savner tid til det vigtige? Så giver bogen 100 ideer til simple living dig inspirationen og redskaberne til at leve et enkelt liv. Pris ekskl. moms.

Beskrivelse

Måske er du overvældet? Måske føles det hele kompliceret og rodet? Fysisk, mentalt, digitalt?

Måske kunne du godt tænke dig at livet var mere enkelt?

I så fald er e-bogen 100 ideer til simple living noget for dig. Fordelt på 5 hovedtemaer, simple living-filosofidit enkle hjemmåden du bruger din tid pådine relationer og dine daglige vaner, får du 100 helt konkrete  ideer til et enkelt liv. Det er en bog, der giver dig praktiske værktøjer til et liv med simple living-livsstilen.

Bogen er udkommet i september 2020, og en af dens første læsere siger om den:

E-bogen får drømmen nede på jorden. Tak for den jordnære beskrivelse og inspiration! Kan varmt anbefales!

– Fredda Galea, www.freddagalea.dk.

100 ideer til simple living er skrevet af forfatteren Ole Ditlev Nielsen, der blandt andet har skrevet de populære og anmelderroste bøger Slow living- sænk tempoet og lev et liv med meningOm at leve – 20 skridt til mere overskud og mindre stress og Livseksperimenter – en ukonventionel guide til et frit og kreativt liv. 

Vil du i gang med simple living, vil du gå til det praktisk og konkret og vente med udenomssnakken og klicheerne til en anden gang, så er du klar til at læse 100 ideer til simple living. Du får bogen som en lækkert designet PDF-fil på 148 sider med tankevækkende citater, inspirationslister og et væld af tips, du kan bruge med det samme.

Lydbogen koster 50 kroner – det svarer lige nøjagtig til 50 øre pr. idé. Det er en okay pris for et enkelt liv, ikke sandt?

Det sker der, når du har købt 100 ideer til simple living

Når du har gennemført dit køb (sikker betaling med kreditkort eller med Paypal), så føres du til en side med et link, hvorfra du downloader bogen. Du modtager også linket til bogen i din mail. Lydnogen får du som en MP3-fil, som er nem at håndtere og kan aflyttes på alle dine enheder. Du kan lytte til de 100 ideer  straks eller downloade dem til senere brug, hvis du ønsker det.

Lydbogen har en spilletid på 3 timer og 3 minutter, og den er indtalt af forfatteren selv, Ole Ditlev Nielsen.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lydbog: 100 ideer til simple living”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *